top of page

RÓLUNK

MI A CÉLUNK?

"Mindenkinek jár az egészség!" - ezen gondolat mentén szeretnénk minél több ember számára biztosítani azt a lehetőséget, hogy megismerje egészségi állapotát. Szakembereink, orvosaink tanácsadásait követően mindenkivel megosztjuk a legújabb terápiás lehetőségeket is.

PREVENCIÓ

 

Fontosnak tartjuk a prevenció széles körben történő elfogadtatását. Sajnos sokan csak akkor foglalkoznak az egészségükkel, amikor már jelentkezik a probléma, amikor már a tünetek vagy esetleg a betegség megnehezíti a mindennapokat. Ebben az esetben a kezelés és a gyógyulási folyamat akár hosszadalmas is lehet. 

KEZELÉSEK

Aki hozzánk fordul, minden esetben egy átfogó, többlépcsős  állapotfelmérés segítségével térképezzük fel a szervezetét. Kezeléseinket helyben el tudjuk végezni, plusz időpont egyeztetése nélkül.  Szakembereink, orvosaink által javasolt kezelések esetén mindig biztosítunk kontroll ellenőrzési lehetőséget. 

ÉLŐ VÉRCSEPPANALÍZIS

Az élő vércseppanalízis egy modern vizsgálati módszer, amely lehetővé teszi a vérsejtek morfológiai és funkcionális tulajdonságainak élőben történő vizsgálatát. Az eljárás nagy felbontású mikroszkópokat használ, amelyek lehetővé teszik a sejtek részletes vizsgálatát, és segítenek azonosítani azokat a sejttulajdonságokat, amelyek a betegségek kialakulásával kapcsolatosak lehetnek.

Az élő vércseppanalízis története a 20. század második felére nyúlik vissza, amikor az első mikroszkópos vizsgálatokat végezték a vérsejtekről. Azonban az igazi áttörés csak a 21. században következett be, amikor a technológia és a tudományos ismeretek fejlődése lehetővé tette az élő vércseppanalízis eljárásának kifejlesztését és alkalmazását.

Az élő vércseppanalízis bemutatása az egészségügyi kutatásokban történt, ahol az eljárást elsősorban azonosító és diagnosztikus célokra használták. Az eljárás lehetővé tette a kutatók számára, hogy részletesen vizsgálják a vérsejtek morfológiáját és funkcióját, és így jobban megértsék a betegségek kialakulásának mechanizmusát.

Az élő vércseppanalízist ma már széles körben használják az orvosi diagnosztika területén. Az eljárást használják a rák, az autoimmun betegségek, a fertőző betegségek, gyomor- és emésztőrendszeri problémák, valamint a keringési rendszeri betegségek diagnosztizálására, salakanyagok, illetve nehézfémek jelenlétének kimutatására.

 

Használják továbbá a terápiás hatások figyelemmel kísérésére, például a betegségek kezelésére adott válasz követésére.

Az élő vércseppanalízist különféle szakemberek használják, többek között orvosok, kutatók, laboratóriumi technikusok és egészségügyi szakemberek. Az eljárást alkalmazó szakembereknek speciális képzésben kell részt venniük, hogy megfelelően tudják használni az eljárást és értelmezni az eredményeket.

Forrás:

  1. Bizzaro, N., & Villalta, D. (2018). Diagnostic relevance of laboratory tests in autoimmune diseases. Frontiers in Bioscience (Landmark Edition), 23(7), 1192-1208.

  2. Guo, H., Li, Y., Li, M., Li, L., & Wang, Z. (2020). Recent advances and applications of live cell imaging in biomedical research. Analytical Methods, 12(23), 3001-3011.

  3. Kalliolias, G. D., & Ivashkiv, L. B. (2017). Overview of the biology of autoimmunity. In Kelley and Firestein's Textbook of Rheumatology

  4. Alizadeh, E., & Zolghadri, N. (2019). Recent advances in live cell imaging and its applications in biomedical research. Biomedical Journal, 42(4), 213-220.

  5. Chen, X., & Sun, S. (2019). Application of live cell imaging in cancer research. Journal of Cellular and Molecular Medicine, 23(3)

  6. Du, Y., Chen, X., Zhang, L., & Li, J. (2018). Applications of live cell imaging in hematopoietic stem and progenitor cell research. Stem Cells International, 2018, 1-13.

  7. Li, X., & Liang, Q. (2021). Applications of live-cell imaging in infectious diseases. Virologica Sinica, 36(3)

Untitled-3.jpg

FEJLESZTÉS ALATT!

bottom of page