top of page

PRO-IMMUN

A Biocrystal® kompozit 16 kristály erőteljes kombinációja.

A pontosan meghatározott mennyiség és arány kombinációját őröljük és összekeverjük egy speciális eljárással, bármilyen vegyszer hozzáadása nélkül. Az erőteljes kristálykompozíció létrehozásakor különös figyelmet fordítottunk az eljárásra, amely lehetővé teszi a kristályok összes előnyének fenntartását.

A hatásukat arany (energia-növelés) és ezüst (amelyről ismert, hogy nyugtató hatása van) hozzáadásával növelik.

 

A nagy hatékonyságú kompozitokban lévő kristályok aránya és százaléka pontosan meghatározott, egy 9 éves kutatás eredménye. Ennek eredményeképpen felfedeztük a kristályok végső kombinációját, amely javítja a test funkcionális állapotát, káros hatás nélkül vagy ellenjavallatok nélkül.

A Biocrystal-t kifejlesztették, tudományosan tesztelték és bizonyították, hogy a kristályok pozitív hatása az emberi, állati és növényi jólét szolgálatába áll.

A különböző Biocrystal® termékekkel elvégzett tanulmányok a releváns szakértők szerint azt mutatják, hogy egy személy, aki ezt használja:

  • fokozott testenergiát és koncentrációt tapasztal,

  • javult az alvás minősége,

  • nyugodtabbnak érzi magát.

A kristályok hatékonysága már korábban ismert, és szinte minden iparágban használatosak. Ezért szabadon hozzá lehet adni, hogy a mi világunk elképzelhetetlen lenne a kristály által biztosított technológia nélkül. Például: a kristályok nélkül az órák, az elektronikai eszközök, az orvostechnikai eszközök, a számítógépek és az élet más fontosabb termékeinek gyártása lehetetlen lenne.

A Biokristály optimális rezgéssel javítja a sejtek működését.

A Biokristályok 3-6 mikron nagyságuak, így tökéletesen rá tudják helyezni a különböző matracok, ágyneműk, ruhák fonalszálaira.

KUTATÁS

Orvosok által végzett kutatás kimutatta, hogy minden Biocrystalt felhasználó személy érzett pozitív változást szervezetének működésében. 34,6 %-uknál már 10 perc használata után javulást lehetett kimutatni.

 

A BION intézetben végzett kutatás azt mutatja, hogy a Biocrystal® felhasználók jobb, kipihentetőbb alvást tapasztaltak.

 

 

REFERENCIA

A Biocrystal® hatékonyságát számos európai intézet igazolja, és elismerte, orvosok különböző szakterületeken. Számos világhírű sportoló is megerősítette, mint például Goran Ivanisevic, wimbledon győztes teniszező, vagy mint Matthias Dolderer, világbajnok Red Bull Air Race pilóta, vagy mint Danielle Brown paralimpiai aranyérmes illyász.

 

 

A BIOCRYSTAL termékekben található kristályok tulajdonságai

Sungit kristály – nagyon ritka, de erős hatású kő. Többek között tisztító, feltöltő hatással bír, valamint védelmet nyújt az immunrendszernek, gyorsítja a gyógyulást. Víztisztító hatása is van; kivonja a vegyszereket, fémeket, baktériumokat és káros mikroorganizmusokat a vízből. A kristály fenti pozitívumai miatt mindenkinek érdemes a gyógyszeres dobozba betennie egyet.

Turmalin – A turmalin egy féldrágakő, amely kiváló detoxikáló hatással van az emberi szervezetre. Egyike azoknak a kristályoknak, amely elnyeli a negatív ionokat és az infravörös sugarakat. Érdekessége, hogy a turmalin színe több féle lehet, a szivárvány minden árnyalatában létezik. Előfordul áttetsző vagy bármilyen más színben.

 

Szilícium vagy szilícium-dioxid (SiO2) – egyre több figyelmet kap a rendkívüli hatásai miatt. Vannak, akik „szépségkő”-nek is nevezik, mivel rugalmassá teszi a bőrt és elősegíti a haj és a köröm növekedését. Nemrégiben a kristály több, más egészséges hatását is felfedezték. A szilícium kollagén által segíti elő bőrünk minden szövetének rugalmasságát, valamint az inak és a porcok egészségének megőrzését. Fájdalomcsillapító hatással is bír, a test rugalmasságának fenntartása mellett. A szilícium elengedhetetlen a csontok erősítéséhez és az egészséges keringés megőrzéséhez.

 

Kvarc kristály – a földpát után a második leggyakoribb kristály, amely szilícium dioxidot is tartalmaz. Már az őskorban is ismerték és alkalmazták – erő- és energiaforrásként tekintettek rá. Felerősíti az akaraterőnket, csökkenti a stresszt, hozzásegít kiegyensúlyozott élethez (nyugtató hatású), valamint védelmet nyújt azáltal, hogy felerősíti a fehér fényt. A kvarcot mester kristálynak is hívják, mivel minden energiának újjáépíti, illetve széles spektrumban erősíti fel.

 

Rózsakristály – rózsakvarcnak is hívják, és a következő pozitív hatássokkal bír: erősíti a szívet, a keringési rendszert, növeli a termékenységet és segít helyreállítani a szexuális zavarokat. A szerelem kövének öregedés gátló hatása is van, segít megelőzni a ráncok kialakulását. Eltünteti a nevetési vagy más érzelmi okokból kialakult ráncokat. A kristály kifejezetten ajánlott azoknak, akik gyászolnak, hogy békét és nyugalmat hozzon életükbe. Továbbá, a kvarc segít azoknak, akik stresszes életet élnek.

 

Fluorite – a zsenik kövének is nevezik. A Fluorit egy olyan ásvány, amely kalcium fluoritból áll. Tisztító és stabilizáló hatású, amely védelmet nyújt a számítógép elektromágneses sugárzásával szemben. A Fluoritot gyóyító ásványnak is nevezik, amely megszabadít a fájdalomtól, csökkenti a stresszt, a depressziót és az idegességet. Fő tulajdonságaihoz tartozik, hogy védelmet nyújt, valamint segíti a koncentrációs képességet.

 

Ametiszt – egy gyönyörű kristály, amely nagy mennyiségben megtalálható a világ minden pontján. A „természet nyugtatójának” is nevezik. Az ametiszt nyugtatja az agyban lévő rostokat. Enyhíti az obszesszív-kompulzív zavart, illetve hiperaktivitás kezelésére is használják. Ezen felül kivonja a méreganyagokat a vérből, erősíti az immunrendszert és segít a fejfájás leküzdésében. Elősegíti a hormontermelést és stimulálja a szimpatikus idegrendszert, amely által fokozza a teljesítőképességet. Segíti az oxigéntermelést, kiválóan hat az emésztésre, segíti a gyomor működését és a bőr egészségének megőrzését. Továbbá, erősíti az immunrendszert, csillapítja a fájdalmat és leviszi a gyulladást – gyakran használják ízületi problémák kezelésére.

 

Szodalit – egy gyönyörű kék, mintás kristály. Kiegyensúlyozza az emésztést, erősíti az immunrendszert, és kalciumban gazdag. Összegyűjti az elektromágneses sugarakat, így ellenáll a sugárzásnak. Jó hatással bír a torokra, a hangszálakra, gégére. Megszünteti a rekedt hangot és segíti az emésztést. Enyhíti az influenza tüneteit, vérnyomáscsökkentő hatású. Kiválóan kezeli az álmatlanságot, és érzelmi kiegyensúlyozottságot idéz elő. Nyugtató hatású, így segít a pánikroham kezelésében. Ezen kívül növeli az állóképességet.

 

Narancs kalcit – mint minden kalcit, a narancs kalcit is egy rendkívül erőteljes kristály. A tűt eleméhez tartozik. Tisztító hatású, valamint energiát adó ásvány, amely eltávolítja az energiaáramlást akadályozó anyagokat a szervezetből. Segít kiegyensúlyozottá tenni a szexuális energiákat, az érzelmi világunkat. Megszabadít a félelemtől, a depressziótól és a minden negatívumtól, amely akadályozza a pozitív energiák áramlását. Elősegíti a pszichológiai folyamatok egészségessé tételét és felerősíti az intuíciókat.

 

Aragonit – egy nyugtató hatású kristály, amely békét hoz életünkbe. Úgy tartják, hogy a negatív, stressz által kiváltott energiát pozitívvá alakítja. A kristály jól jön, ha idegesek vagyunk, mivel nyugtató hatása van az idegrendszerre. Tökéletes kristály meditációhoz.

 

Máriaüveg – egy rendkívül puha kő, amelyet akár körömmel is megkarcolhatunk. A mentális tisztaság jelképe. Segít a mentális egészség megőrzésében, valamint elősegíti a gyorsabb, magabiztosabb döntésképességet. Nagy előnyt jelent a hétköznapokban, képes fenntartani a mentális egészséget. Megszünteti az ún. energiablokkokat a szervezetben, valamint más kristályokban. Felerősíti más ásványok hatásait, valamint megtisztítja és energiával tölti fel őket. Elősegíti a test rugalmasságát, a kalcium, illetve más ásványi anyagok és vitaminok beépülését. Növeli a termékenységet és a libidót. Védelmet nyújt a várandósok és az anyák számára.

 

Antigonit – rendkívül hatékony ásvány, amely segít az érzelmi állapot kiegyensúlyozásában, pszichológiai erőforrások növelésében, valamint vonzza a szerelmet és a pénzt. Az Antigonitot szív- és érrendszeri rendellenességek gyógyítására is használják. Ha Ön emésztési vagy gyomorproblémákkal küzd, a kristály utóbbiakat is segít leküzdeni. Ezen felül gyógyító hatással bír a veseproblémákra, oldja a görcsöt és a menstruációs fájdalmat. A nőknek segít az orgazmus elérésében.

 

Aventurin – a jólét köve. Pozitív hatással van a döntésképességre és erősíti a jó vezetőhöz kapcsolódó tulajdonságokat. Empátiát idéz elő, kitartást biztosít. Gyógyító hatása van a csecsemőmirigyre és az idegrendszerre. Rendbe teszi a vérnyomást, stimulálja az emésztést és csökkenti a koleszterin szintet. Gyulladáscsökkentő hatása is jól ismert, csillapítja a pattanásokat, enyhíti az allergiás tüneteket, a migrént és a szemvörösséget. Jó hatással van a tüdőre, a homloküregre, a szívre, az izmokra és a húgy-ivarszervi rendszerre. Segít javítani a látási problémákat. Stabilizálja az érzelmi kicsapongásokat, így tinédzsereknek kiváló.

 

Citrin – egy aranysárga kvarc, amit az „elme kövének” is neveznek. Energizál és feltölt. Képes visszafordítani a degeneratív megbetegedéseket. Stimulálja az emésztést, a lépet és a hasnyálmirigyet. Megelőzi a vese és húgyhólyag fertőzéseit. Segít a látásproblémákkal küszködőknek, kiegyensúlyozottá teszi a vérkeringést, segít megszabadulni a vérben lévő méreganyagoktól. Aktiválja a csecsemőmirigyet és kiegyensúlyozza a pajzsmirigy működését. Hatékonyan kezeli a székrekedést és segít megszabadulni a narancsbőrtől. Vonzza a pénzt, a sikert. Elősegíti a boldogságot, a lelkesedést, valamint növeli az önbizalmat. Stimulálja az agyat és erősíti az elmét. Motiválttá és kreatívvá tesz, amely által könnyebben fejezhetjük ki magunkat.

 

Heliotropium – a „vérkő”-ként is ismert kő pozitív hatással van a vérszegénységre, megtisztítja a vért, illetve segít megszabadulni a vesében, a belekben, a májban, lépben és húgyhólyagban lévő méreganyagoktól. A Heliotropium elősegíti a vér áramlását, pozitív hatással van a keringési rendszerre. Csökkenti a gennytermelődést, stimulálja a nyirokrendszert, csökkenti a gyulladást. Gyógyítja a vérből induló rákos megbetegedéseket, mint pl. a leukémia.

 

Vörös jáspis – sokféle színben fordul elő. Mindegyik fajtája pozitívan hat a test rezgéseire. A vörös jáspis rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, így jó, ha a közelünkben tartjuk. Kiváló hatásai által viselőjének segít megszabadulni a stressztől. Közömbösíti a káros környezeti elektromágneses sugarakat, amelyekkel az elektronikai eszközök használata során találkozhatunk. Dekorációként is hatást gyakorol otthonunkra. Gyógyítja a keringési és immunrendszeri zavarokat. Könnyíti a diétázást és véd a fertőző betegségekkel szemben. Rendkívül hatásos a méreganyagokkal szemben is.

Forrás:

biocrystal.eu

Kevin Edelman: Egészségesen meghalni

FEJLESZTÉS ALATT!

bottom of page