Diétás ötlet, ami gluténmentes, paleo, szénhidrátcsökkentett és finom!
- pulzuspont
- 2020. jan. 5.
- 1 perc olvasás

Pirított majorannás csirkemáj, grillezett patiszonpüré pirított mandulával és fűszeres sült cékla.
Elkészítése:
A májat kevés borssal, majorannával megpirítjuk. A patiszont felszeleteljük, lesózzuk és állni hagyjuk. A levét felitatjuk, majd grillezzük oreganoval, borssal, sóval fűszerezzük. A mandulát serpenyőben megpirítjuk, majd ledaráljuk vagy nagyobb darabokra törjük össze. Hozzáadjuk a pürésített patiszonhoz. A céklát megpucoljuk, cikkekre vágjuk, fűszerezzük majorannával, sóval, borssal, kevés fokhagymával, balzsamecettel és egy kevés citrommal, olíva olajjal. Lefedve sütőben 180fokon kb. 60percig sütjük.
1adag: 110kcal, fehérje 22,5g, zsír 2,15g, szénhidrát 10g
댓글