top of page

UNIVERSAL KABIN

A tökéletes bőr napjainkban a szépség elengedhetetlen kelléke. Ez azonban nemcsak a szépség, az esztétikum szempontjából fontos, hanem az életminőségre az életmódra is következtethetünk a bőr állapota és külleme alapján. A bársonyos bőr a legszebb "öltözék". A nők többségének azonban különböző bőrproblémákkal kell szembenéznie a klíma, a szennyezés vagy az öregedés, illetve egyéb hatások következtében. A fototerápiás kapszulánk segítségével végzett fogyasztásnak/feszesítésnek köszönhetően a selymes, fino és természetes bőr nem álom többé - lehet pontosan olyan bőre, amilyet szeretne. A korszerű színterápiás technológia a négy fényhullámot a távoli infravörös tartománnyal kombinálja, így tökéletes élettani hatást fejt ki az ön testére és elméjére egyaránt. A kapszulában feküdni olyan, mintha egy titokzatos univerzumba lépne be, ahol eléri a teljes testi és lelki harmóniát.

Működési elv:

A távoli infravörös sugárzás az "élet fénye", behatol a bőrbe, ahol a sejtek könnyedén elnyelik és 3-5 cm mélységben továbbítják a bőr alatti szövetekbe. A mélyben kialakuló hőhatás és rezgés útján akár a zsírt is képes lebontani és elégetni. Egy kezelés alatt a szervezet akár 600 kalóriát is elégethet. A fogyasztó kapszulában töltött 20-30 perc 10 000 méternyi futás hatását váltja ki.

A távoli infravörös sugárzás pozitív élettani hatása:

A. A vízmolekulák aktivitása és az oxigénelnyelés javítása

Testének 70%-át, míg vérének 80%-át víz alkotja. A távoli infravörös sugárzás képes a vízmolekulákkal rezonálni, javíthatja az oxigénelnyelést, aktiválhatja a sejteket, felfrissítheti az agyat és erősítheti az immunrendszert. A mélyben létrejövő hőhatásnak és a sugár áthatolóképességének köszönhetően szervezete elegendő kiegészítő tápanyaghoz juthat, így ön egészségesnek és könnyűnek érezheti magát.

B. Keringésjavítás

A vízmolekulák szabadon áthatolhatnak a sejteken és rezgés révén hőenergiává alakulhatnak, élénkíthetik a vérkeringést és tágíthatják a hajszálereket, amikor a kapillárisok növekednek. A szív terhelése csökkenhet, így a keringési rendszer elegendő oxigént és tápanyagot szállíthat a sejtekhez és elszállíthatja az anyagcseréből származó salakanyagokat. Ha ebben a mechanizmusban zavar lép fel, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegség, daganat, ízületi gyulladás vagy bénulás alakulhat ki. Az érrendszer fontos szerepet játszik a szervezet működésében és éppen ezért nevezik "második szívnek" is.

C. Az anyagcsere serkentése

A keringés javulásának következtében a salakanyagok gyorsabban ürülhetnek ki, így a máj és a vesék terhelése csökkenhet. A salakanyag tartalmazhat nehézfémeket, melyek rák kialakulásához vezethetnek, tejsavat, amely kimerültséget és öregedést eredményezhet, csak úgy, mint a bőr alatti zsírok és zsírsavak, uránium iont, mely magas vérnyomást válthat ki, illetve húgysavat, mely fájdalmat eredményezhet. A vérkeringéssel és az erek tágulásával, a tápanyag a szervezet minden részébe eljuthat, így javulhat az anyagcsere és a sejtregeneráció, csökkenhet a szív terhelése és bőre szebb és selymesen simább lehet.

D. A sav-bázis egyensúly megteremtése

A távoli infravörös sugárzás megtisztíthatja a vért, javíthatja az ellenállóképességet és aktiválhatja a sejteket, illetve gyógyító és fájdalomcsillapító hatással is rendelkezhet. Az infrasugárzás áthatoló képességének és a mélyben kifejtett hőfejlesztő hatásának köszönhetően a szervezet nagy mennyiségű tápanyagot képes lehet felszívni és a sejtaktivitás is megerősödhet. A hőenergia javíthatja a vérkeringést, szabaddá teheti az energiaáramlást, enyhítheti reumatoid artritisz és a magas húgysavszint okozta fájdalom.

E. Az energiafelhasználás növelése, a felesleges testzsír elégetése és a testsúly csökkentése.

A távoli infravörös sugárzás fényhullámának rezgése stimulálhatja/ösztönözheti az energiafelhasználást, növelheti a testhőmérsékletet, az anyagcsere javításával csökkentheti a zsírt, eltüntetheti a ráncokat és striákat, csökkentheti a zsírosodást, az akné és mitesszerek kialakulását, illetve általánosságban javíthatja az arcbőr állapotát.

A színterápia energetikai hatása:

Köztudott, hogy a színes fény terápia pozitív hatással lehet fizikai- és mentális egészségünkre. A szokásos arckezelés csak a felhám felső rétegére van befolyással, anélkül, hogy mélyebben is gyógyító hatást váltana ki, míg a szűrt színes fény áthatolhat a felhámon, a bőr mélyebb rétegeibe, fotokémiai hatást gyakorolhat a szövetekre és a bőrre, megnövelheti a kollagén fehérjeszintet stimulálva a sejregenerációt. Helyreállíthatja az arcbőr rugalmasságát, megszabadíthat a ráncoktól és striáktól és összehúzhatja a pórusokat, mely megelőzi a bőr öregedését és petyhüdtségét.

1. Vörös fény

Hatása: serkentő és melegítő hatású, stimulálhatja és revitalizálhatja a sejteket, javíthatja a szívritmust, az agyi tevékenységeket és a légzést.

Fizioterápiás felhasználás: a ráncok, foltok és akné eltűnhet, a vérkeringés és anyagcsere stimulálása, a bőrszövet revitalizálása.

2. Sárga fény

Hatása: stimulálhatja az idegeket, emelheti a vérnyomást, felgyorsíthatja a pulzust, erősítheti az immunrendszert és javíthatja az emésztést.

Fizoterápiás felhasználás: javíthatja az oxigénfelhasználást, stimulálhatja a vérkeringést, revitalizálhatja a bőrt és az emésztést.

3. Kék fény

Hatása: hűsítő és frissítő hatású, oldhatja a feszültséget, csökkentheti a vérnyomást, kiegyensúlyozhatja az elmét és segítheti az összpontosítást.

Fizioterápiás felhasználás: serkentheti a ragadós végű fehérjék előállítását, revitalizálhatja a bőrt és feszesítő hatást gyakorolhat a petyhüdt bőrre.

4. Zöld fény

Hatása: Ez a természetes szín nyugtató, feszültségoldó hatású, csökkentheti a szorongást és a depressziót, ellazulást és megkönnyebbülést eredményezhet.

Fizioterápiás felhasználás: javíthatja a mirigyek működését, eltünteti a foltokat, az aknét és a mitesszereket.

Forrás:

FEJLESZTÉS ALATT!

bottom of page